Van Anatolios is een kleine cattery in Zuid-Holland. Marika en Henk zijn de mensen achter Cattery van Anatolios. In 2002 kwamen wij in aanraking met het oosterse ras en de vonk sloeg over. De schoonheid, het mensgerichte karakter, de aanhankelijkheid raakte ons diep. Wij zijn besmet met het oosterse virus.

In 2003 kochten wij er een oosters korthaar poesje bij en het leek ons leuk om een keer een nestje van haar te krijgen en een kitten te behouden. Net als bij veel beginnende fokkers bleef het niet bij een nestje, want het was zo leuk die kleine kittentjes.

In 2004 werd Cattery van Anatolios een feit.

De naam Anatolios komt uit het grieks. Griekenland is ons favoriete vakantieland. De betekenis van Anatolios: “uit het oosten gekomen” vonden wij erg toepasselijk.

Het is onze intentie om gezonde en rastypische Siamezen en Oosterse kortharen te fokken met een waanzinnig lief karakter. Wij hopen in de toekomst regelmatig een aantal dondersteentjes in huis te hebben lopen. Al onze katten en kittens behoren tot de familie en hebben dan ook het hele huis tot hun beschikking. Van Anatolios katten worden grootgebracht met heel veel liefde, zorg en aandacht.

Cattery van Anatolios is aangesloten bij NEOCAT.


Veel plezier bij het bekijken van onze website

 

klik hier voor de Foto en Film gallerie

Home
Hoe het begon
Informatie over het ras
Informatie over de Siamees Informatie over de Oosterse korthaar
Onze katers
Andreas Lukas
Onze poezen
Minous Bo Charissa Dewhi Evita GwennieShena Juliėtte Meis Leah Lizzi
Kittens
Geplande nesten De kraamkamer Vorige nesten
Bemiddeling
Contact met ons opnemen
Links
Dagboek
Updates
De nieuwe eigenaren
in Memoriam